گزارش کاراموزی شركت سهامي سپيدنت

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع
گزارش کاراموزي شركت سهامي سپيدنت در 85 صفحه ورد قابل ويرايش


فهرست

تشكر و قدرداني 4

تقديمي به : 5

مقدمه 7

تاريخچه 11

تاريخچه اينترنت در ايران 15

ابزار مورد نياز جهت استفاده از اينترنت 17

مودم چيست ؟ 18

خدمات اينترنت 19

پست الکترونيکي 19

مثال هايي از حوزه هاي مختلف سطح بالاي جغرافيايي 22

مثال هايي از حوزه هاي سطح بالاي سازماني 22

آشنايي با سايت هاي مهم در اينترنت 23

1. سايت ياهو ( Yahoo ) 23

2. سايت گوگل (Google ) 23

3. سايت اباي ( Ebay ) 24

4. سايت آمازون( Amazon ) 24

معرفي تعدادي مراکز مالي 25

تهيه نرم افزار 26

گپ زني در اينترنت 26

بحث و گفتگوي گروه هاي تخصصي 28

تجارت الکترونيک 29

تاريخچه تجارت الکترونيک 29

تعريف تجارت الکترونيک 31

مزايا و معايب تجارت الکترونيک 33

بسترهاي لازم براي تجارت الکترونيک 35

تجارت الکترونيک در ايران 35

آشنايي با بازاريابي از طريق اينترنت 38

تلفن اينترنتي 39

مزاياي مکالمه تلفني اينترنتي براي کار 39

مزاياي استفاده از voip 40

مزايا و معايب ارتباطات اينترنتي 43

اساسنامه 45

اساسنامه محل کارآموزي 47

اساسنامه شرکت سپيد نت ( سهامي خاص ) 47

ثبت شرکت ها 52

شرکت هاي سهامي 55

کليات 55

تعريف شرکت 56

ميزان سرمايه 57

انواع شرکت هاي سهامي 58

نحوه تاسيس شرکت هاي سهامي خاص 58

محدوديت هاي شرکت سهامي خاص 59

مدارک مورد نياز جهت ثبت شرکت سهامي خاص 60

مديريت 61

مهارت هاي مديران 62

وظايف مديريت 63

نقش هاي مدير 65

نقش هاي ارتباطي 65

نقش هاي اطلاعاتي 66

نقش هاي تصميم گيري 67

اصول و روش هاي حسابداري 69

اصل بهاي تمام شده 69

تعريف وجه نقد 73

تنخواه گردان 74

حسابداري تنخواه گردان 75

صندوق 76

حساب بانک 77

انواع دفاتر تجاري 79

الف ) دفتر روزنامه 80

ب ) دفتر کل 82

ج) دفتر دارايي 83

د) دفتر کپيه 84

صورت هاي مالي 85

نمونه ترازنامه 86

نمونه صورت حساب سود و زيان 89

نتيجه گيري 95






مقدمه

از همان زماني که انسان از زندگي انفرادي دست کشيد و به زندگا اجتماعي روي آورد و تبادلات و معاملات آغاز شد ، نياز به يک سري محاسبات و شمارش ها به وجود آمد . نخستين وسيله اي که انسان براي محاسبه و شمارش در دست داشت ، انگشتان دست بود . با گسترش جوامع و پيچيده تر شدن مناسبات و دادوستدها کم کم اشيا جايگزين انگشتان دست شدند . بشر هزاران سال سعي کرد تا روش ساده اي جهت محاسبات پيدا کند و مهم ترين تحول در اين زمينه اختراع چرتکه بود که آن را به چينيان نسبت مي دهند و قدمت آن به بيش از دو هزار سال قبل از ميلاد برمي گردد . با اختراع چرتکه در حقيقت داده پردازي از حالت دستي محض به همراهي با وسايل جانبي مکانيکي تبديل گرديد .

لايبنيز رياضي دان آلماني از نخستين کساني است که در ساختن يک دستگاه خودکار محاسبه کوشش کرد ، او که به پدر حسابدارش در تنظيم حسابها کمک مي کرد از زماني که براي محاسبات صرف مي کرد ، ناراحت بود ، به همين علت تلاش غراواني ئر ساخت اين ماسين کرد ولي در نهايت موفق به انجام اين کار نشد .

در گذشته دستگاه هاي مختلف مکانيکي ساده اي نظير چرتکه ساخته مي شدند که در برخي موارد به عنوان « کامپيوترهاي آنالوگ » نام برده مي شود . چرا که بر خلاف کامپيوتر هاي رقمي ، اعداد را نه به صورت اعداد بر پايه دو بلکه به صورت کميت هاي فيزيکي متناظر با اعداد نمايش مب دادند .

نهايتا ً نخستين ماشين جمع زن مکانيکي که اعداد را بر پايه دو نمايش مي داد در سال 1642 توسط دانشمند فرانسوي به نام بلز پاسکال ساخته شد .

چيزي که امروزه از آن به عنوان کامپيوتر ياد مي شود در گذشته به عنوان کامپيوترهاي رقمي ( ديجيتال ) ياد مي شد تا آنها را از انواع کامپيوترهاي آنالوگ جدا سازد .

ايده چالز بابج بود که مبناي ساخت کامپيوترهاي امروزي شد . که او را به عنوان پدر کامپيوتر مي شناسند . او يکي از اولين ماشين هاي محاسبه مکانيکي را که به آن ماشين تحليلي گفته مي شد ، طراحي نمود ، اما بخاطر مشکلات فني مورد استفاده قرار نگرفت . ولي در نهايت نخستين ماشين الکترونيکي يا کامپيوتر در سال 1944 ساخته شد . در اين کامپيوتر از لامپ خلاء به عنوان اصلي ترين مولفه الکترونيکي استفاده شد . دو سال بعد کامپيوتر عظيمي بنام «ايناک» توسط دانشمند مجارستاني بنام جان ون نيومان ساخته شد .

يکي از کاربردهاي مهم کامپيوتر در عصر حاضر اينترنت است . با توجه به اهميت ارتباطات و اطلاعات در عصر حاضر که به عصر انفجار اطلاعات موسوم شده است ، ابزارهايي که امکان اطلاع رساني و برقراري ارتباط ميان افراد مختلف را در سراسر جهان فراهم مي کنند ، اهميت فراواني پيدا کرده اند و نياز به نظام هاي ارتباطي است که بتواند بهمن عظيمي از اطلاعات را تحت کنترل موثر قرار داده و شانه انسان را از زير بار آن خالي کرده و براي خلاقيت در کار به او دقت و امکان تلاش بيشتر دهد . بدين ترتيب ديگر پژوهشگر ناگذير نيست وقت زيادي را صرف جستجوي اثري کند که به آن نياز دارد يا کتابخانه اش را زيرو رو کند ، برگه هاي فهرست کتابخانه هاي مختلف را ورق بزند ، تلفني يا حضوري از متخصصان مختلف بپرسد .

با استفاده از يک رايانه ، يک مودم و يک خط تلفن قادر خواهد بود به اينترنت، بزرگ ترين شبکه اطلاع رساني جهان متصل شود . بدين سان انبار عظيمي از نرم افزارها و حجم عظيمي از اطلاعات اعم از کتاب ها ، مجلات ، تحقيقات و يا جديدترين مقالات در زمينه هاي مختلف در دسترس قرار خواهد گرفت . اينترنت در سرتاسر جهان به صدها ميليون کاربر اجازه مي دهد تا با هم به تبادل نظر پرداخته و از نظرات يکديگر آگاه شوند. از طريق اينترنت مي توان با افراد بيشماري از کشورها و فرهنگ هاي مختلف، که داوطلبانه با يکديگر همکاري کرده و حاصل تلاش ها و دستاوردهاي خود را از طريق اين شبکه در اختيار ديگران قرار مي دهند ، آشنا شد . در واقع تمامي اطلاعات موجود در اينترنت ، حاصل کوشش افرادي است که در ابتدا ايده خود را توسعه داده و پديده جديدي خلق کردند ، و سپس آن را از طريق اين شبکه به جامعه انساني در سراسر جهان ارائه نمودند . بنابراين اتصال به شبکه اينترنت، به معناي برقرار کردن پيوند با جريان پويا و بالنده علم جهان مي باشد . در واقع اينترنت از تعداد بيشماري شبکه هاي کوچک و بزرگ که حاوي اطلاعات متنوع و گوناگوني مي باشند ، تشکيل مي شود . يک فرد متصل به شبکه اينترنت تنها نظاره گر اينترنت نمي باشد ، بلکه خود نيز جزيي از اينترنت است و مي تواند با آن تبادل اطلاعات نمايد .



مودم چيست ؟

مودم وسيله اي است که از يک طرف معمولا ً به کامپيوترهاي شخصي و از طرف ديگر به خط تلفن وصل شده و امکان ارسال داده هاي موجود در رايانه را از طريق خط تلفن فراهم مي آورد . کار مودم در حقيقت تبديل علائم رايانه اي به سيگنال هاي تلفني مي باشد که بدين ترتيب ارتباط بين دو رايانه را از طريق خط تلفن ممکن مي سازد .

به طور کلي مودم ها داراي دو نوع کلي مي باشند :

الف ) مودم هاي داخلي که به صورت يک کارت الکترونيکي مانند کارت صدا و کارت گرافيکي در يکي از شيارهاي خالي مادربرد نصب مي شود .

ب) مودم هاي خارجي که به صورت يک جعبه کوجک مجزا هستند و با يک کابل از بيرون کيس به ان وصل مي شوند .

مودم هاي داخلي نسبت به مودم هاي خارجي ارزان تر هستند . مودم هاي خارجي به راحتي قابل استفاده بر روي رايانه هاي ديگر مي باشند . در حالي که جابجايي مودم هاي داخلي به راحتي انجام نمي گيرد .


خدمات اينترنت

کاربردهاي فراوان و متنوع اينترنت موجب استقبال گسترده عموم مردم از اين شبکه عظيم شده است . اين کاربرد ها بسيار زياد و در زمينه هاي مختلف مي باشد. عمده ترين اين خدمات عبارتند از :
پست الکترونيکي

استفاده از سرويس پست الکترونيکي يکي از کاربردهاي عمومي و مفيد اينترنت مي باشد . اين سرويس ابزار فوق العاده اي براي ارسال و دريافت پيام از طريق اينترنت مي باشد .

ايميل يا پست الکترونيکي نوعي پيام متني است که باعث انتقال نامه ها و ساير مدارک از رايانه اي به رايانه ديگر از طرق شبکه ارتباطات دوربرد مي گردد. در تعريفي ديگر پست الکترونيکي عبارت از تبادل پيام هاي متني و فايل هاي رايانه اي از طريق شبکه ارتباطي مانند پست محلي يا اينترنت است که اغلب ميان رايانه و پايانه صورت مي گيرد و معمولا ً شامل پيام هاي خصوصي است که به صورت الکترونيکي ميان رايانه ها

يا به وسيله اتصال به شبکه اينترنت يا از طريق خطوط تلفني فرستاده مي شود تا بر روي شبکه اينترنتي ذخيره گردد تا گيرنده آنها را دريافت کند.

پست الکترونيکي يکي از خدمات مهم اينترنت است که شباهت زيادي به خدمات پست معمولي دارد و در واقع ارتباط غير هم زمان را براي افراد پديد مي آورد ،

و در عرصه ارتباطات توجه روز افزوني به آن مي گردد . امروزه استفاده از اينترنت و پست الکترونيکي در کتابخانه ها بسيار متداول شده و بسياري از خدمات و کارکردهاي کتابخانه ها از جمله خدمات مرجع را متاثر ساخته است. اين فرآيند همانند پست معمولي عمل مي کند با اين تفاوت که بجاي نظام پستي معمولي ، از نظام رايانه اي استفاده مي شود ، و به جاي کاغذ بيت ها و بايت ها اطلاعات را جابجا مي کنند . استفاده از اين پست آسان است و فرستادن پيام به هر نقطه اي از دنيا چند دقيقه بيشتر طول نمي کشد ، و لزومي به خريد تمبرو پاکت و کاغذ نيست ؛ و مهم تر آن که عکس و سند و کاغذ نيز مي وان از طريق پست الکترونيکي ارسال کرد.

پست الکترونيکي نخستين بار در سال 1971 به شکل ابتدايي توسط يکي از مهندسان رايانه به نام « ري تاملينسون » مطرح شد . وي نظامي را ابداع کرد که به همکارانش امکان مي داد پيام هايي را براي يکديگر بفرستند ؛آنچه تاملينسون ابداع کرد به سرعت مورد استفاده قرار گرفت و مهندسان دريافتند که مي توانند پس از اختراع تلفن دگرگوني بزرگي در ارتباطات به وجود آورند . چند سال بعد ، ميليون ها نفر از مردم شروع به استفاده از پست الکترونيکي به جاي تماس هاي تلفني ، دورنگار و نامه کردند . از آن پس استفاده از پست الکترونيکي به سبب مزاياي بسيار به طور گسترده اي رشد يافت .اين مزايا عبارتند از : امکان ذخيره يا دستکاري پيام ، سرعت بالاي ارسال پيام ، هزينه ناچيز ارسال پيام ، حذف نسخه برداري و استفاده از کاغذ و هم چنين حذف محدوديت هاي زماني و جغرافيايي و بسياري از مزاياي ديگر .

کليه کاربراني که در سراسر دنيا به اين شبکه متصلند ، داراي آدرس پست الکترونيکي خاص خويشند و اين آدرس معرف آن کاربر ، به کليه کاربران اينترنت در سراسر جهان خواهد بود . اين آدرس از دو قسمت تشکيل مي شود که توسط يک علامت @ - به معني "در" يا "at" – از هم جدا مي شوند .

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع

تعداد مشاهده: 1539 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 85

حجم فایل:62 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: